Copyright Belgische Vereniging van de Cairn Terrier 2018
Welkom Welkom op onze website
Clubnieuws
Activiteiten 2023 Zaterdag 18 februari - Winterwandeling ______________________________________________ Dekreuen Zoekt U een dekreu of wilt U uw reu ter dekking aanmelden Klik hier ______________________________________________ Reglementen Fokkerij SOS Cairn Levershunttesten ______________________________________________ Nuttige documenten in PDF Nestaangifte Aanmelden van een medisch probleem Aanmeldingsformulier voor een SOS Cairn Aanmeldingsformulier voor lidmaatschap Checklist voor het fokken van een nestje ______________________________________________ Nuttige documenten in WORD Nestaangifte Aanmelden van een medisch probleem Aanmeldingsformulier voor een SOS Cairn Aanmeldingsformulier voor lidmaatschap ______________________________________________ Privacy Statement van onze club - klik hier ______________________________________________
Laatste update 19 december 2022 - Activiteitenkalender                                    - Winterwandeling
Inzenden foto’s voor de kalenden 2023 Beste Leden van onze Club, de B.V.C.T, Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar foto’s voor de kalender van 2023, wij zouden het prachtig vinden wanneer wij, zoals afgelopen jaar, voldoende mooie foto’s van leden van onze club zouden krijgen waarmee wij de kalender zouden kunnen vullen. Vandaar deze oproep voor het insturen van mooie foto’s van “onze” Cairntjes. Hieronder een paar voorwaarden waaraan deze foto’s moeten voldoen: Bij voorkeur foto’s met alleen honden en geen personen. Landscape (liggend) genomen. Resolutie 300 dpi. Minimaal formaat 4000 x 2800 px.* Maximaal aantal ingezonden foto’s per lid is vastgesteld op 5. Sluitdatum voor inzendingen 15 Mei 2022. *Een hogere kwaliteit is natuurlijk ook welkom. Hieronder een link, wel in het Engels, voor het controleren van het formaat en de resolutie https://fusionyearbooks.zendesk.com/hc/en-us/articles/207067043-How-do-I-check-for-photo-resolution- #:~:text=A%20resolution%20of%20300%20DPI,300%20DPI%20before%20using%20them Foto’s die aan deze voorwaarden voldoen, kunt u naar Brigitte en Jos Peters sturen, e-mail: info@redcreekrebels.nl Bij voorbaat hartelijk dank. Het bestuur van de B.V.C.T. p.s. het inzenden van een foto geeft niet automatisch recht op plaatsing, het bestuur zal voor de selectie zorgen. Niet geselecteerde foto’s kunnen mogelijk in ons clubblad het “Cairntje” geplaatst worden.
· · · · · ·
Copyright Belgische Vereniging van de Cairn Terrier 2018
Belgische Vereniging
van de
Cairn Terrier
Welkom
Welkom op onze website
Clubnieuws
Inzenden foto’s voor de kalenden 2023 Beste Leden van onze Club, de B.V.C.T, Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar foto’s voor de kalender van 2023, wij zouden het prachtig vinden wanneer wij, zoals afgelopen jaar, voldoende mooie foto’s van leden van onze club zouden krijgen waarmee wij de kalender zouden kunnen vullen. Vandaar deze oproep voor het insturen van mooie foto’s van “onze” Cairntjes. Hieronder een paar voorwaarden waaraan deze foto’s moeten voldoen: Bij voorkeur foto’s met alleen honden en geen personen. Landscape (liggend) genomen. Resolutie 300 dpi. Minimaal formaat 4000 x 2800 px.* Maximaal aantal ingezonden foto’s per lid is vastgesteld op 5. Sluitdatum voor inzendingen 15 Mei 2022. *Een hogere kwaliteit is natuurlijk ook welkom. Hieronder een link, wel in het Engels, voor het controleren van het formaat en de resolutie https://fusionyearbooks.zendesk.com/hc/en- us/articles/207067043-How-do-I-check-for-photo-resolution- #:~:text=A%20resolution%20of%20300%20DPI,300%20DPI%20b efore%20using%20them Foto’s die aan deze voorwaarden voldoen, kunt u naar Brigitte en Jos Peters sturen, e-mail: info@redcreekrebels.nl Bij voorbaat hartelijk dank. Het bestuur van de B.V.C.T. p.s. het inzenden van een foto geeft niet automatisch recht op plaatsing, het bestuur zal voor de selectie zorgen. Niet geselecteerde foto’s kunnen mogelijk in ons clubblad het “Cairntje” geplaatst worden.
· · · · · ·
Belgische Vereniging van de Cairn Terrier