Copyright Belgische Vereniging van de Cairn Terrier 2018
Welkom Welkom op onze website
Wandel zoektocht
Activiteitenkalender 2022 - klik hier Wegens het te warme weer is de wandelzoektocht verplaats naar Zaterdag 25 juni ______________________________________________ Dekreuen Zoekt U een dekreu of wilt U uw reu ter dekking aanmelden Klik hier ______________________________________________ Reglementen Fokkerij SOS Cairn Levershunttesten ______________________________________________ Nuttige documenten in PDF Nestaangifte Aanmelden van een medisch probleem Aanmeldingsformulier voor een SOS Cairn Aanmeldingsformulier voor lidmaatschap Checklist voor het fokken van een nestje ______________________________________________ Nuttige documenten in WORD Nestaangifte Aanmelden van een medisch probleem Aanmeldingsformulier voor een SOS Cairn Aanmeldingsformulier voor lidmaatschap ______________________________________________ Privacy Statement van onze club - klik hier ______________________________________________
Zaterdag 25 juni 2022 Wandel-zoektocht te Pelt Bosuilstraat 4 3910 Sint-Huibrechts-Lille Na 2 jaar stilte mag het weer : een wandel-zoektocht.  Voor deze activiteit moesten we op zoek naar een nieuwe locatie.  En die hebben we gevonden in het noorden van de provincie Limburg.  In het dorpje St Huibrechts-Lille ligt een domein de Bosuil genaamd. Een ontspanningsoord met speeltuin, frietkot, cafetaria en verschillende wandelroutes.  Daar kunnen we samenkomen om met onze cairntjes de benen te strekken en onze hersenen te pijnigen. We verzamelen om 13 uur en zo worden de groepjes met een tussentijd uitgestuurd. Voor meer info kan je eens surfen naar de website van de Bosuil : www.opdebosuil.be Dus wandelzoektocht gaat door op 18 juni, verzamelen van 13 uur. Inschrijven ten laatste 16 juni 2022 telefonisch op het nr 011/551300 e-mail arlette.jaspers@telenet.be Bij inschrijving gelieve te melden met hoeveel personen en honden jullie deelnemen. We hopen op een fijne dag met een goede opkomst. See you in Pelt. Hierna enkele foto’s van de omgeving.
Laatste update 4 juni 2022 - Wandel zoektocht
Copyright Belgische Vereniging van de Cairn Terrier 2018
Belgische Vereniging
van de
Cairn Terrier
Welkom
Welkom op onze website
Activiteitenkalender 2022
Zaterdag 25 juni 2022 Wandel-zoektocht te Pelt Bosuilstraat 4 3910 Sint-Huibrechts-Lille Na 2 jaar stilte mag het weer : een wandel-zoektocht.  Voor deze activiteit moesten we op zoek naar een nieuwe locatie.  En die hebben we gevonden in het noorden van de provincie Limburg.  In het dorpje St Huibrechts-Lille ligt een domein de Bosuil genaamd. Een ontspanningsoord met speeltuin, frietkot, cafetaria en verschillende wandelroutes.  Daar kunnen we samenkomen om met onze cairntjes de benen te strekken en onze hersenen te pijnigen. We verzamelen om 13 uur en zo worden de groepjes met een tussentijd uitgestuurd. Voor meer info kan je eens surfen naar de website van de Bosuil : www.opdebosuil.be Dus wandelzoektocht gaat door op 18 juni, verzamelen van 13 uur. Inschrijven ten laatste 16 juni 2022 telefonisch op het nr 011/551300 e-mail arlette.jaspers@telenet.be Bij inschrijving gelieve te melden met hoeveel personen en honden jullie deelnemen. We hopen op een fijne dag met een goede opkomst. See you in Pelt.
Belgische Vereniging van de Cairn Terrier